Experienţă / Parteneri

Experienţa acumulată prin lucrul pe diverse tipuri de site-uri şi realizarea de campanii de promovare online pentru diferite domenii de activitate, se regăseşte în articolele publicate pe site-ul Dezvoltare-site-seo.ro şi pe site-uri de specialitate sau de interes general:

,
Beans United
Prin inbound marketing iti intampini publicul tinta in momentul in care acesta este pregatit sa interactioneze cu produsele si serviciile tale.

Inbound Marketing este o filosofie relativ recenta, care atrage consumatorii prin crearea si difuzarea unui continut remarcabil cu ajutorul siteului, blogului, canalelor de social media.

Inbound Marketing-ul este opus tacticilor intruzive care coplesesc clientii cu mesaje publicitare, tactici numite outbound marketing (reclame tv, radio, online display, cald calling etc).

Aceasta filosofie are la baza crearea unui continut informativ si educational remarcabil pe care clientii il vor “consuma” cu placere, ceea ce va ajuta brand-ul sa isi creeze o imagine de leader in domeniu si sa construiasca o comunitate de ambasadori din vizitatorii si clientii obtinuti.

In blog:  https://www.beans-united.ro/blog/author/elena-ilie

,

.
ziua-de-constantaZiua de Constanţa, publicaţie online de ştiri; articole de specialitate publicate în rubrica Ştiinţă, cultură şi tehnică. https://www.ziuaconstanta.ro/autor/elena-ilie.html

.

.

romanian-copywriter1.
,
Romanian Copywriter
, cea mai mare comunitate online de copywriteri și content writeri din România; articole de specialitate publicate în rubrica SEO.
https://romaniancopywriter.ro/author/elena/